// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

diumenge, 27 de desembre del 2009

ÚLTIM DIA DE SEMINARI 18/12/09

DESCRIPCIÓ:

Després d’un llarg trajecte ha arribat el dia tan esperat per tots nosaltres, el dia de la festa, de portar el menjar, de celebrar tots junts el quadrimestre tan fabulós que ja s’ha acabat,... i del repartiment de les felicitacions personals.
Hem realitzat algunes activitats com són la cantada d’algunes cançons com “El 25 de desembre” per part dels nois, amb l’ajuda de les noies en el “fum, fum,fum” i “el gat de l’avi Tomàs” per part de les noies. Després la Sara ens ha ensenyat una objecte personal, una medalla, la Paula i la Maria han cantat una cançó de quan anaven a l’escola Pia i finalment jo he recitat un poema d’una estrofa.
Després, li hem fet un petit obsequi a la Lluïsa, entregant-li una fotografia de tot el seminari conjunt i abans de marxar li hem donat les gràcies per la seva dedicació i esforç i ens hem despedit d’ella.


REFLEXIÓ:

Personalment, penso que l’experiència del primer seminari de la meva carrera ha estat molt positiva. Cal dir que hem treballat molt i que tots hem posat en aquest seminari el millor de nosaltres, perquè fos un lloc de reflexió, d’estar en companyia dels companys i d’establir una relació d’estimació, confiança i sobretot respecte pels altres i per les seves opinions i pensaments.
Vull remarcar el fet de realitzar lectures com va de Mestres, el Caçador d’Estels i Elogi de la Feblesa , que m’han ajudat a créixer més com a persona i a observar el món amb uns altres ulls i des d’una altra perspectiva.
Ara només em queda agrair aquests mesos de dedicació i d’ensenyança a la Lluïsa i desitjar-li a ella i a tots els meus companys i companyes el millor cara el que ens queda d’any i de carrera. Un petó a tots i molt bon Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada