// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

dijous, 3 de desembre del 2009

SESSIÓ VIQUIPÈDIA (realització d'una entrada al bloc a nivell individual)

A nivell individual fer una entrada al bloc personal on escriviu:

1. RESUM DE L'EXPERIÈNCIA
2. ENLLAÇ A LA VIQUIPÈDIA AMB L'ARTICLE CREAT O MODIFICAT
3. VALORACIÓ DE L'APORTACIÓ INDIVIDUAL AL GRUP

-----------

1.
En una part del treball, se’ns demanava de localitzar en la versió catalana un article que es pogués completar d’una manera significativa o cercar-ne un de nou. Al nostre grup, després de pensar-hi una mica se’ns va ocórrer la idea de redactar sobre en Jaume Cela i Ollé, escriptor del llibre “Va de Mestres” que vam llegir a seminari i el qual ens va aportar molta informació important sobre el món de l’ensenyament, i més concretament, del mestre d’escola. Vam buscar a la Viquipèdia i ens vam donar compte, que no existia, encara, cap entrada que expliqués alguna cosa/aspecte sobre aquest home i la seva vida. Acte seguit, vam redactar un escrit sobre ell, i vàrem realitzar la segona opció del punt cinc, que deia que col•laborativament (presencial o virtualment) redactéssim la informació, creéssim un compte a la Viquipèdia i la hi introduíssim. Llavors, utilitzant la compta de la Irene, es va penjar l’escrit que havíem realitzat.
D’altra banda, a més a més de realitzar aquesta part important del treball, també vàrem repartir-nos la feina referent al tercer apartat, que consistia en aprofundir en el funcionament dels wikis i concretament de la viquipèdia. Aquest, que estava format pels apartats, com es crea un wiki, parts d’un wiki, com s’edita, les discussions, els enllaços, les fonts i les cites, la viquipèdia i les altres wikipedies i finalment, els projectes germans, va ser repartit equitativament entre tots els membres que conformaven el nostre grup.
Finalment, vull mencionar que per dur a terme el treball, des de bon principi hem utilitzat el recurs de Google Docs, el mateix programa a partir del qual s’havia d’entregar.


2.

Jaume Cela i Ollé

3.

El fet de realitzar una pràctica en grup, fa que moltes vegades tots els seus membres, com en moltes altres ocasions i experiències, s’hagin d’adaptar a la metodologia general de la resta del grup de treball. Aquest fet, ens dóna l’oportunitat de conèixer el funcionament dels treballs grupals i ens mostra i ens ensenya una manera diferent de treballar col•laborativament.
En aquest treball, totes les tasques han estat repartides equitativament, i en el meu cas, de manera més individual, he realitzat l’apartat dels enllaços, les fonts i les cites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada