// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

dimecres, 9 de desembre del 2009

COED 04/12/09

DESCRIPCIÓ:


Personalment, no vaig tenir l’oportunitat d’assistir a la classe de COED del divendres passat, ja que estava malalta. Tot i això, em van informar sobre totes les activitats dutes a terme durant la sessió.
En primer lloc, es van realitzar, com és habitual, les recitacions dels poemes, contes, rondalles,...
Concretament, van exposar l’Ariadna Garcia, l’Eva Gómez, el Javi Garcia, la Mònica Gutiérrez, l’Alba Estragué, la Mar Gascó, la Joana Freixenet,l’Oscar Garcia, la Sandra Ferrer, la Beatriz González , la Sara Garcia, la Maria Garcia i finalment, la Mireia González.
La segona activitat que es va dur a terme, com és habitual, va ser el debat.

Primerament van realitzar el debat el grup de l’Ariadna Garcia, la Irene Recio, la Laura Sánchez, la Norma Augusto, el David Cortés, per una banda i de l’Alba Estragué, l’Elena Carmona, l’Eva Gómez, Elena Riuz i la Marta Juny, per l’altra. Aquest grup de debat va parlar sobre l’extensió de l’ensenyament obligatori fins als 18 anys.

El segon debat, va ser dut a terme per l’Anna Llongueras, la Judit Carrique l’Eva Ladevesa, la Lorena Padilla i la Maria Garcia, per una banda, i la Núria Maldonado, la Mar Gascó, la Natàlia Carrique, l’Ethel Nogués i l’Alba Casals, per l’altra. El debat va tractar sobre la informatització a les aules.


REFLEXIÓ:


Personalment, no puc opinar sobre la sessió del divendres ja que, tot i que hagués volgut estar present a la classe, no hi vaig ser. Tot i això, estic segura que tan les recitacions com els debats van estar molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada