// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

dimecres, 16 de desembre del 2009

COED 14/12/09

DESCRIPCIÓ:

A la sessió del dilluns, quatre noves parelles van realitzar l’exposició del treball de Territori, avaluat per la Lluïsa Cirera i el Xavier Àvila.
Concretament, les parelles que van exposar van ser: l’Alba Estragué i l’Helena Carmona, que van tractar el tema dels castellers de Vilafranca del Penedès, la Sara Olmo i l’Helena Ruiz, que van realitzar el treball sobre els topònims i la toponímia popular. Posteriorment, van exposar la Natalia Carrique i el Javier Garcia, que van realitzar l’exposició sobre la llegenda del Timbaler del Bruc i finalment, per acabar les exposicions, van exposar el Carles Costa i l’Esteve Clop, que van realitzar l’exposició sobre la seu d’Urgell i els seus encants.

REFLEXIÓ:

Una de les exposicions que més m’ha agradat, és la dels Castellers de Vilafranca, ja que no dominava gaire aquest tema, i la visualització de l’exposició presentada per l’Helena Carmona i l’Alba Estragué sobre aquest, m’ha estat de gran ajuda per conèixer millor tot el que fa referència a la vida castellera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada