// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

diumenge, 4 d’octubre del 2009

TERCER DIA DE SEMINARI 2/10/09

EXPOSICIÓ:
El divendres, primerament, vam començar exposant els objectes personals de les 5 persones a les quals els hi tocava portar i exposar aquell dia. Hem de portar un objecte personal, que sigui important per nosaltres, i que ens simbolitzi algo. Les persones que van haver d'exposar van ser: la Maria, la Laura, el Cristian, la Paula i l'Albert. Les exposicions han estat molt bé, algunes han sigut més personals que d'altres, però totes han tocat temes diferents. Concretament, a partir de la pel.lícula portada per l'Albert i de la seva exposició, vam començar a parlar sobre aquesta, i a poc a poc, ens vam anar decantant de tema, fins que vam arribar a parlar dels suicidis, concretament els causats per una empresa francesa.
L'altra exposició que ens va portar a debatre bastant, va se la del Cristian, que tractava de com aconseguir tractar i controlar als nens amb una conducta no gaire bona.
Finalment, vam llegir un article sobre els mestres que treballaven als hospitals, i vam dir que no tothom era capaç de treballar-hi, ja que s'ha de tenir un caràcter molt fort i ser molt valent, perquè el teu treball no t'afecti en la teva vida personal.
REFLEXIÓ:
Penso que el fet de portar i exposar un objecte personal a la classe ajuda als altres a entendre millor la teva personalitat i a que et coneguin una mica més.
Pel què fa a la feina de mestre d'hospital, jo, no ho podria pas ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada