// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

dissabte, 31 d’octubre del 2009

COED 30/10/09

DESCRIPCIÓ:

El divendres, vam començar la classe de COED, amb una recitació d'un poema per part del David Cortés. A continuació, vam lliurar tots els treballs de “Com parlar bé en públic” a la Lluïsa i acte seguit vam fer els grups del debat, vam escollir el tema que cadascú debatria i vam sortejar els dies en què cada grup exposaria. Cada dia debaten quatre equips, dos contra dos, excepte l’últim que només hi ha dos equips debatent.
Un cop vam haver sortejat el dia dels debats, la Lluïsa ens va repartir un article escrit per Albert Om, titulat “Coses meves”, que tractava sobre dues llegendes urbanes falses sobre “El Bulli”. La primera tractava sobre una parella que van anar al Bulli i van demanar dues ampolles de vi de la carta, i a l’hora de pagar veuen que només els han cobrat el vi, i el menjar els hi han regalat. I és que de fet el vi els va costar 10.000 euros, 5000 per ampolla. El mal va ser que a l’assenyalar el vi de la carta, un d’ells es va equivocar, ja què volia el que hi havia just a sobre del que va assenyalar sense voler. Per fer front a la factura, van haver d’escurar totes les targetes de crèdit. La segona llegenda urbana, tracta sobre una altra parella, que van menjant tots els plats tan disciplinadament que quan els arriba el compte es pensen que es una altra creació del Ferran Adrià, se’l posen a la boca, el masteguen i cap a dins.

Un cop vam acabar de llegir l’article, la Lluïsa ens va repartir un dossier titulat “Lingüística, una introducción al estudio del lenguaje, con textos comentados y ejercicios”, de Jesús Tusón. El vam llegir individualment a classe i vam marcar les cites més rellevants de cada apartat del text.

Finalment, i abans de marxar, ens va repartir un últim dossier titulat “La lectura i la vida” d’Emili Teixidor, per llegir individualment a casa. Aquest tracta sobre com incitar els nens i els adolescents a la lectura: una guia per a pares i mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada