// SÉ EL QUE VULL! //

Una necessitat: ESTIMAR
Un projecte: DONAR-ME
Un desig: LLIBERTAT
Una opció: AVANÇAR
Una raó: VIURE!

dilluns, 9 de novembre del 2009

COED 06/11/09

DESCRIPCIÓ:


El divendres, en primer lloc, la Lluïsa ens va entregar els treballs de "Com parlar bé en públic", i seguidament, vam iniciar les recitacions dels poemes, contes, rondalles...
Concretament, van ser 15 les persones que van realitzar la recitació, començant la llista a partir de la Laura Navarro. Per tal d'escollir qui començaria a exposar, es va realitzar un sorteig entre els 15 companys que exposaven. La sort va determinar que la Maria Pérez fos la primera i que el Pau Nin fos qui tanqués amb la seva recitació, les exposicions. Per a cada persona que recitava, hi havia tres companys que l’avaluaven, seguint l’esquema d’una fitxa que ens va repartir la Lluïsa. Per a cada persona que exposava, les tres persones que l’avaluaven eren diferents. A més a més, cada exposició havia de ser gravada per un altre company, penjada al bloc personal i posteriorment analitzada.

Finalment, vam veure i analitzar un blog, a sorteig, d'un company de classe i la Lluïsa ens va repartir un full amb els aspectes del blog que s'havien d'avaluar.


REFLEXIÓ:


Penso que el fet de recitar en públic, ens pot ser molt útil en un futur, per aprendre a afrontar situacions similars, en les quals t'has de dirigir a un públic específic. A més a més, el fet d'anar realitzant exposicions orals sovint, et permet a poc a poc, perdre la vergonya i disminuir els nervis.
Està clar, però, que encara em queda molt de temps per tal de poder dir que no estic nerviosa davant d'una exposició oral en públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada